Home  ›  Fran Devos

De nieuwe bedrijfswagen is een fiets. Het aanbieden van bedrijfsfietsen maakt de werkgever aantrekkelijker en helpt bijgevolg bij de 'war for talent'. Het heeft een positief effect op het imago van het bedrijf, verhoogt de tevredenheid en het rendement van de werknemers. Een bedrijfsfiets is bovendien voor zowel bedrijf als werknemer een win-win. Tegelijk wil de hedendaagse bedrijfsleider wel fietsen maar geen zorgen. Logisch dat zo veel bedrijven op zoek gaan naar aanbieders van bedrijfsfietsen die ook het onderhoud op zich nemen.

Fran Devos

Velobility

Omdat het markt van bedrijfsfietsen een groeiende markt is met heel diverse aanbieders vonden wij het belangrijk om met Velobility mee te stappen in het project BikeForm. Het is als bedrijf namelijk heel belangrijk dat je goed geïnformeerd aan het fietsplan begint met een partner die het serviceniveau kan waarmaken wat jij verwacht. De transparantie en informatie die BikeForm biedt op dat vlak is een absolute noodzaak om de juiste keuze te kunnen maken.

Het is als bedrijf namelijk heel belangrijk dat je goed geïnformeerd aan het fietsplan begint met een partner die het serviceniveau kan waarmaken wat jij verwacht.

Fran Devos

Fran Devos