Home  ›  Koen en Wim Floré

o2o is opgebouwd vanuit een sterke behoeftenanalyse van zowel de bedrijven als de werknemers.

Uit deze analyse blijkt dat vele bedrijven enthousiast zijn om hun werknemers van extra zuurstof te voorzien via bedrijfsfietsen.  Werknemersbinding en duurzaam ondernemen zijn hierbij belangrijke drijfveren.

De voorwaarde is echter dat zij hierin maximaal ontzorgd worden, zodat de focus op de eigen bedrijfsactiviteit behouden blijft.

Voor de werknemers staat zorgeloos fietsplezier met vrije fietskeuze centraal.Ontzorging staat dus centraal voor beide partijen en o2o gaat hier voluit voor.

Zo begeleiden we je als bedrijf bij het opstellen van het fietsbeleid en worden alle fietspolicy-documenten aangeleverd.

Het HR-personeel blijft vrij van alle fietsgerelateerde vragen van de werknemers door rechtstreeks contact tussen de werknemers en o2o. Concrete invulling van de loonsverwerking wordt door o2o aangeleverd. De boekhouding krijgt 1 heldere maandelijkse factuur voor de hele vloot.

Het fleetbeheerder heeft fulltime inzicht in de stand van zaken zijn fietsvloot dankzij de handige fietsbeheerstool.

De werknemers ontdekken zelf tijdens de testdag welke fiets het best bij hun behoeften past. Dankzij onderhoud tijdens de werkuren, pechverhelping en anti-diefstal verzekering rijden ze zorgeloos rond met de fiets van hun dromen.

Je droomfiets via je werk … … zuurstof voor je werknemers!

Koen en Wim Floré
Zaakvoerders o2o

Voor de werknemers staat zorgeloos fietsplezier met vrije fietskeuze centraal.

Koen en Wim Floré

Koen en Wim Floré