Home  ›  Nieuws  ›  61 fietsmodellen dingen mee naar titel Bike of the Year
61 fietsmodellen dingen mee naar titel Bike of the Year
in Default

61 fietsmodellen dingen mee naar titel Bike of the Year

Technologiefederatie Agoria en mobiliteitsclub VAB organiseren voor de tweede maal de verkiezing van "Fiets van het Jaar" in ons land.

Liefst 61 fietsmodellen doen mee aan de tweede editie van de verkiezing van ‘Bike of the Year’. Met deze wedstrijd willen Agoria en VAB kwaliteitsfietsen in België onder de aandacht brengen. Er zullen awards worden uitgereikt in de categorieën ‘stadsfietsen’, ‘elektrische fietsen’ en ‘racefietsen’. De namen van de winnaars worden bekend gemaakt op 31 maart, in de week voor de honderdste Ronde van Vlaanderen.

Alle info over de deelnemende fietsmodellen, met foto’s en specificaties, zijn vanaf nu terug te vinden op de speciale website www.bikeoftheyear.be

De tweede editie van de verkiezing van ‘Bike of the Year’ lokt heel wat deelnemers. Tijdens de eerste editie dongen 41 modellen mee naar de awards. Dit jaar is het deelnemersveld nog sterker bezet met 61 kandidaturen. VAB en Agoria zijn dan ook tevreden met de toenemende belangstelling van de fietsfabrikanten.De toenemende populariteit van de elektrische fiets, in de verkoop reeds goed voor één op de vier fietsen, blijkt ook uit de inschrijvingen: In totaal noteren we 31 inschrijvingen voor de categorie ‘E-bike’, 20 voor de categorie ‘Racefiets’ en 10 inzendingen voor de categorie ‘stadsfiets’.

Andere artikels