Home  ›  Nieuws  ›  Infosessie rond bedrijfsfietsen in Vlaams-Brabant groot succes
Infosessie rond bedrijfsfietsen in Vlaams-Brabant groot succes
in Default

Infosessie rond bedrijfsfietsen in Vlaams-Brabant groot succes

De bedrijfsfiets wint aan populariteit, dat lijdt geen twijfel. Maar veel bedrijven blijven toch nog met veel vragen zitten, wat hen misschien wel weerhoudt om de stap te zetten. BikeForm wil via haar platform de vraagzijde (bedrijven) en de aanbodzijde (fietshandelaars) met elkaar in contact brengen. 

Dat doet ze door onder meer infosessies te organiseren, in samenwerking met VOKA en de provincie. Op de infosessie waren naast een aantal fietshandelaars, ook een aantal sprekers aanwezig die elk een korte toelichting gaven.

Zo gaf Sven Vlassenroot van het VIM een korte inleiding rond de mogelijkheden van het BikeForm platform, en een korte toelichting op fiscaliteit (uitgebreide info vindt u hier). 

Ook Biketowork, een project van de Fietsersbond was vertegenwoordigd. Dieter Snauwaert zette uiteen welke begeleiding 'Bike to work' kan bieden aan bedrijven. Meer info vindt u op www.biketowork.be

Eindigen deden we met een toelichting door Athlon en De Lage Landen, die kort uiteenzetten wat allemaal komt kijken bij het juridisch, operationeel en fiscaal kader van bedrijfsfietsen. 

Andere artikels