Home  ›  Voor aanbieders

Voor aanbieders

Ben je een aanbieder? Wil je gevonden en gecontacteerd worden door bedrijven op zoek naar bedrijfsfietsen en bijhorende omkadering? Registreer je nu op BikeForm en maak je aanbod bekend.

Waarom registreren als aanbieder?

 • Maak uw aanbod bekend
 • Word gevonden en gecontacteerd door bedrijven
 • Kom in contact met andere aanbieders
 • Krijg toegang tot specifieke informatie en updates voor aanbieders
 • Ontvang uitnodigingen voor events rond bepaalde thema's

Wat is Bikeform en hoe werkt het?

Doel van Bikeform is de fietssector (aanbodzijde) een innovatief inzicht aanreiken om beter in te kunnen spelen op de (verhoogde) vraag naar bedrijfsfietsen. Tegelijkertijd willen we de bedrijven (vraagzijde) kwalitatief ondersteunen zodat zij de juiste beslissingen nemen bij het voorzien en inzetten van bedrijfsfietsen

Bikeform doet dit in eerste instantie via het digitaal platform, maar daarnaast ook door aanwezig te zijn op netwerkeventen, bedrijvenorganisaties actief aan te spreken en demonstraties te organiseren op bedrijventerreinen.

Via het platform kan een handelaar zich bekend maken als aanbieder van bedrijfsfietsen of services en aangeven welke producten en diensten deze voorziet. 

 

Wat kost het?

Registreren op BikeForm als aanbieder kost u 500 euro per jaar, tenzij u lid bent van TRAXIO VELO, dan is dit GRATIS

Hoe verloopt de registratie?

 1. Registratie als aanbieder
  Schrijf u in via de site en vul uw gegevens in.
 2. Afsluiten overeenkomst
  Na betaling of controle van uw lidmaatschap van TRAXIO VELO, wordt uw profiel geactiveerd en blijven uw gegevens zichtbaar op Bikeform tot het einde van het kalenderjaar.